Debut i serien for G12 i dag. Veldig bra innsats fra samtlige. 
Vi fikk samtlige en bratt læringskurve i hva det vil si å spille mot lag som har vært i serien både en og to sesonger, samt at de er 1-2år eldre en våres spillere.

Kamp 1 - var nok preget av litt nerver de første minuttene, å vi fikk et par baklengsmål relativt kjapt. Hentet oss kraftig inn etter pausen å gikk fra 7-3 til 7-7. Tapte med et knepent mål i slutten, ufortjent tap, vi spilte mye bedre en motstanderen i store deler av spillet.

 

Kamp 2 - store gutter som spilte fysisk og var kjappe til beins, mer er det ikke å si om den kampen. Vi møter dem igjen ved en annen anledning, å skal lage en kampplan som er tilpasset det laget. Mye frustrasjon, men samtidig mye bra innsats.

 

Kamp 3 - her bar det nok egentlig preg av at vi hadde kun 5 minutters pause mellom de to siste kampene, men vi holdt oss godt inne i kampen. Center-spillet ble veldig bra denne kampen, og vi trenere endret litt på hvordan vi byttet den rollen sånn de fikk hvilt beina hyppig. 
Igjen et knepent tap, 3-2, å vi hadde MYE stang ut der. Hadde nok seriens beste flaksemål og seriens beste mål på i denne kampen.