Lagseier...


Smak litt på det ordet, det er et positivt ladet ord, som egentlig dekker alt om hvordan våre tre kamper ble vunnet i dag! I dag er jeg så utrolig stolt over hva guttene fikk til, å vi tok en eventyrlig revansje fra sist serierunde!

 

Kamp 1 - Bogafjell vs Sola 6-3
Før kampen pratet vi om det kollektive, det å spille sammen for å vinne, for INGEN kamper blir vunnet av en spiller alene! 
Bastian stod i mål som en konge, backer jobbet hardt og smart, å forwarder spilte veldig bra sammen. Rekkene og byttene var optimale, vi kunne nok ha puttet mer mål, men motstanderlag fikk sette inn en spiller ekstra. Sebastian gjorde en flott jobb som kaptein - alt i alt en fin seier.

 

Kamp 2 - Bogafjell vs Ålgård 5-2
Storspillet fortsatte i neste kamp,(etter to bytter å litt høye stemmer fra trenerstaben) lagspillet satt, om mulig, enda bedre. Litt småpirk klarer vi å finne, men vi trenere må jo ha noe å gjøre på. 
Dette gjelder fort når vi leder med et mål å to, da senker vi skuldrene litt for mye, p blir straffet øyeblikkelig. Dette skal vi luke vekk i kampene fremover. Bastian fortsatte storspillet i mål, å hadde flere redninger det virkelig står respekt av! 
Marius K hadde kapteinsbindet, å gjorde en flott jobb fra start til slutt.

 

Kamp 3 - Bogafjell vs Sandnes 5-3
En vanskelig kamp med bra motstand. 
Vi startet litt rotete, men hentet oss inn igjen, og ledet 3-1 etter første periode. Så gikk vi i fellen der vi senker skuldrene å skal begynne å gjøre en del ting selv å i tillegg gjøre det så vakkert... å resultatet var plutselig 3-3. Litt høye stemmer fra trenersiden igjen, så løsner det, å vi slår inn to vakre «arbeidsmål» i de siste minuttene, å vinner kampen 5-3. 
Sebastian stod i mål denne kampen, å ordnet den oppgaven mesterlig. 
Magnus fikk rollen som kaptein, å løste det helt utmerket, både på banen å fra sidelinjen!